Over ons

Opvoeding-info.nl is een online community met informatie voor alle mensen van Nederland (en daarbuiten natuurlijk) die met de opvoeding van een kind te maken hebben. De website is zo ingedeeld dat informatie op een makkelijke manier te vinden is. Niet in de vorm van willekeurig weergegeven artikelen, maar geordend zoals dat bijvoorbeeld bij een boek ook het geval is. Per leeftijdsgroep vind je informatie passend bij de volgende leeftijdsfasen: baby, dreumes, peuter, kleuter, schoolkind en puber, dus van 0 tot en met 17 jaar.

Daarnaast kun je bij de link “opvoeding algemeen” informatie vinden, die als een rode draad door elke leeftijd categorie heen kan gaan. Hierbij kun je denken aan het volgende:

– Communicatie met kinderen
– Eetproblemen
– Kinderen en gedragsproblemen
– Kinderen met een gestelde diagnose (bijvoorbeeld autisme)
– Opvoeding in het algemeen
– Opvoedingsvragen
– Scheiding van de ouders
– Slaapproblemen
– en nog veel meer onderwerpen.

De website is tot stand gekomen middels een samenwerking met verschillende ouders en opvoeders, diverse hulpverleners uit de jeugd -en gehandicaptenzorg, waaronder een pedagogisch gezinsbehandelaar, orthopedagoog en woonbegeleiders, maar ook door verschillende informatie van kinderen zelf.

We proberen de website zo secuur en correct mogelijk samen te stellen. Kom je toch pagina’s tegen waarvan je denkt dat er onjuiste informatie op staat? Laat dit dan alsjeblieft weten via info@opvoeding-info.nl of per Whatsapp of Telegram op telefoonnummer 06 – 221 43 826.

Interesse in het promoten van producten? Maak dit dan kenbaar op het volgende adres: partnerprogramma@opvoeding-info.nl.

Alvast bedankt en ontzettend veel plezier en informatie toegewenst

Opvoeding-info.nl